Туристическа агенция за международни пътувания

За нас

              Нашата агенция притежава Удостоверение за туроператорска дейност Nr - PK- 01- 7637/ 07.11.2016г.

              Основната ни дейност е организирането на ученически екскурзии и абитуриентски балове в страната и чужбина.

              Маршрутите, които Ви предлагаме са подбрани по възможно най-добрия начин. Те Ви дават невероятна възможност да опознаете избраните от вас страни и народи с тяхната култура, бит, традиция и начин на живот. Всяко едно наше пътуване се превръща в незабравимо преживяване, изпълнено с възможно най-много впечатления, емоции и приятни изненади. Умората е част от пътуването, но нещата които виждате за този кратък период от време, остават завинаги във вашето съзнание.

             Всичко, което правим го правим за Вас скъпи ученици- приятели.  Вие сте нашата “Жива” реклама и досега никога не сте ни разочаровали. И това е така, защото дните прекарани заедно се превръщат в скъп и незабравим спомен. Всеки един от вас, със своите положителни и отрицателни емоции ни помага все повече да се усъвършенствуваме, да се развиваме и да вървим напред.

             Хората, които работят при нас и пътуват с Вас са високо квалифицирани специалисти с богат опит в сферата на  туризма. Нашият екип е постоянно с Вас във всеки един миг по време на подготовката, организацията и осъществяването на екскурзията.

             Благодарим Ви, че избрахте нас.

 Диляна Карталова

Управител на “Даная- Турс” ЕООД

© 2017 Danaya Tours. Всички права запазени. Разработен от StartOnline.tk